ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ ΗΜΕΡΗΣΙΕΣ - ΔΙΗΜΕΡΕΣ - ΤΡΙΗΜΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ ===> ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΦΑΡΟΣ ΗΡΑΙΟΝ - ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ - ΑΝΤΙΚΥΡΑ - ΓΑΛΑΞΙΔΙ - ΙΤΕA - ΤΡΙΖΟΝΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕ ΙΣΤΙΟΠΛΟΙΚΟ

  
ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΑ ΣΚΑΦΗ

Η εταιρία Alkyon Sailing είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με μακροχρόνια εμπειρία στην ενοικίαση [ναύλωση] ιστιοπλοϊκών σκαφών, διαθέτοντας μόνο τέσσερα καινούργια και σε άριστη κατάσταση σκάφη. Έτσι είμαστε σε θέση να ασχολούμεθα προσωπικά με τους πελάτες και με οτιδήποτε αφορά αυτά.

Λόγω της πολυετούς πείρας και της ενασχόλησής μας από παιδικής ηλικίας με την θάλασσα, γνωρίζουμε κάθε Ελληνικό νησί στο Ιόνιο και Αιγαίο πέλαγος και μπορούμε να προτείνουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις σας ήρεμες θάλασσες η extreme καταστάσεις. Κατά την διάρκεια του ναύλου υπάρχει συνεχής επικοινωνία, διαθεσιμότητα και εξυπηρέτηση. Η συντήρηση και ο εξοπλισμός των σκαφών γίνεται σύμφωνα με τους κανόνες ασφάλειας και ναυτοσύνης και είμαστε σε θέση να επιβλέπουμε υπεύθυνα όλες τις εργασίες και τυχόν επισκευές.

Με αυτή την παρουσία μας στο διαδίκτυο επιδιώκουμε την άμεση επαφή με τους ενδιαφερομένους.

  5-7, KORIZI str.
  174-55 ALIMOS
  ATHENS - GREECE
  PHONE: +30 27420 27001
  FAX : +30 27420 27002
  MOB/PHONE :+30 6972838030
  E-MAIL: info@alkyonsailing.gr